Vitamine B1!

Vitamine B1 staat ook wel bekend als thiamine. Thiamine helpt bij de vertering van koolhydraten en speelt daardoor een belangrijke rol in de energieproductie. Het is daarnaast een essentiële stof voor een goede werking van het zenuwstelsel.

Je vindt vitamine B1 vooral in volkoren graanproducten en peulvruchten. Ook vlees bevat een hoeveelheid van deze onmisbare stof.

Een teveel aan vitamine B1 wordt bij een gezond persoon gewoon door het lichaam uitgescheiden dus je hoeft niet bang te zijn voor een overdosering.

Jouw ervaring met Vitamines?

Heb jij ervaring met Vitamines die je met ons wilt delen? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag of je interessante oplossingen gevonden hebt.

Ontdek het nummer 1 geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Vitamine B1!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet