Groene Smoothies

Smoothies gemaakt van fruit in combinatie met groene (blad)groenten noemt men ook wel Groene Smoothies. De groene (blad)groenten zorgen namelijk voor de groene kleur. Afhankelijk van de gebruikte (blad)groenten bepalen zij ook de smaak van de Groene Smoothies. Spinazie en sla zijn relatief niet zo sterk van smaak, maar koolsoorten daarentegen weer wel.

Maak Je Eigen Groene Smoothies

Wanneer je met voor het eerst begint met het maken van een Groene Smoothie raad ik je aan circa 60% fruit en 40% groene groenten te gebruiken. Neem in eerste instantie bijvoorbeeld spinazie. Wanneer je smaak een beetje gewend is aan Groene Smoothies kun je gaan experimenteren met de soorten groene groenten en de hoeveelheden hiervan ook opvoeren.

Wanneer je citroen en/of gember gebruikt in je Smoothie kun je de sterke, soms wat bittere smaak van de groene groenten ook camoufleren.

Wanneer je een groene smoothie maakt voeg je uiteraard ook water toe om alles goed te kunnen blenderen.

Het voordeel van een groene smoothie is dat je de goede koolhydraten, vitaminen en mineralen, van fruit combineert met de eiwitten, vezels, chlorofyl en andere nutriënten van de groenten.

Meer informatie over Groene Smoothies!

Kijk voor meer informatie over vitale groene smoothies op www.vitalesmoothies.nl!

Interessante uitgaven over Groene Smoothies vind je de bibliotheek op deze site bij boeken over Smoothies.

Wat Is Jouw Ervaring Met Groene Smoothies?

Heb jij ervaring met Groene Smoothies? Maak je ze zelf en heb je een lekker recept? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.

Ontdek Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Groene Smoothies!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet