Magnetiseren

Magnetiseren is het doorgeven van (levens)energie. De magnetiseur is hierbij het doorgeef luik. Door toename van de (levens)energie komt men weer beter in zijn vel te zitten en kunnen klachten afnemen of verdwijnen, doordat het lichaam meer energie heeft om deze aan te pakken.

Het magnetisme is een wondere kracht. Vele wetenschappers hebben zich over dit verschijnsel gebogen, een afdoende verklaring van de werking hiervan is echter niet gevonden. Dit neemt niet weg dat de kracht van het magnetiseren een realiteit is waar zowel de geleerden als sceptici niet omheen kunnen, ook niet in die gevallen waar men tracht het verschijnsel in negatieve zin te benaderen. Al in de grijze oudheid is er sprake van genezende kracht door handoplegging. Het magnetiseren wordt zowel bij mens, dier en plant toegepast.

Ieder Mens kan Magnetiseren

Het magnetisme is in principe in ieder mens aanwezig en we noemen dit in zijn vorm een biologisch verschijnsel. Bij sommige mensen is deze kracht in sterke mate aanwezig, het is dan ook de vraag of het magnetiseren onder de zogenaamde paranormale geneeswijzen zou moeten vallen.

Paranormaal wijst op het buitenzintuiglijke of op het spirituele. Wel kan bij sommige magnetiseurs een vorm van helderziendheid of een dergelijke begaafdheid aanwezig zijn, beide verschijnselen staan echter op zichzelf.

Er zijn nog veel mensen die een magnetiseur als een wat duistere en geheimzinnig figuur zien, met magische krachten. Na een eerste bezoek is men echter meestal wel ontnuchterd.

De magnetiseur wordt over het algemeen geconfronteerd met ziekten en klachten als chronische hoofdpijn, astma, gewrichtsklachten, maag- en darmstoornissen, menstruatieklachten en dergelijke. De werkwijze is per therapeut verschillend.

Magnetiseren Ervaren

Het ontvangen van energie door magnetiseren wordt ook wel handoplegging genoemd. Meestal wordt het ontvangen van de energie als warmte ervaren.

Het is niet geheel duidelijk waar de energie vandaan komt. Het kan de energie van de magnetiseur zijn. In dat geval raakt hij energie kwijt en zal vermoeid raken. Energie overdracht werkt dan volgens het principe van de wet van de communicerende vaten. Dit houdt in dat wanneer je een vat vol water naast een leeg vat zet en deze aan de onderzijde met elkaar verbind, het water naar het lege vat zal stromen tot ze beide op gelijk niveau zitten. Dit principe heb je vast wel eens ervaren wanneer je naast iemand zit die jouw “energie vreet!”

De meeste magnetiseurs echter gebruiken niet hun eigen energie, maar zijn een doorgeefluik van kosmische energie. Hoe dit principe werkt is niet duidelijk. Maar dat het werkt wel! Vele magnetiseurs noemen het contact maken met het Goddelijke, waarbij zij als doorgeefluik mogen fungeren.

Een bekende vorm van magnetiseren zijn bijvoorbeeld Reiki. Helaas is deze vorm nogal in het magische getrokken middels inwijdingen en zo. Deze inwijdingen zijn echter helemaal niet nodig om te kunnen magnetiseren.

Wat Is Jouw Ervaring Met Magnetiseren?

Heb jij ervaring met Magnetiseren? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.

Ontdek Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Magnetiseren!

 

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)