Euritmie

Euritmie is een antroposofische bewegingstherapie die eveneens door Rudolf Steiner, grondlegger van de antroposofie, is ontwikkeld. Bewegingen worden zichtbaar gemaakt door spreken en zingen. Euritmie is vak dat op de Vrije Scholen wordt gedoceerd.

Heileuritmie

Heileuritmie is de therapeutische vorm van euritmie. Door een precieze aanpassing van de gebaren aan een orgaanziekte kunnen deze bewegingen de oorzaken van de ziekte te lijf gaan. Heileurythmie wordt toegepast door speciaal opgeleide therapeuten en kan zowel bij chronische als bij acute aandoeningen helpen. De therapie is echter ook preventief toepasbaar.

Wat Is Jouw Ervaring Met Euritmie?

Heb jij ervaring met Euritmie? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.

Ontdek Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Euritmie!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)