Bach Bloesem

Bach Bloesem is gebaseerd op de homeopathie en bestaat uit een reeks preparaten uit wilde bloemen en planten. De Bach Bloesem is genoemd naar de Engelse arts Edward Bach die in de jaren dertig van de vorige eeuw de Bach Bloesem remedies ontwikkelde. Hij was arts, bacterioloog en tevens homeopathisch arts. Totaal heeft hij 38 Bach remedies ontwikkeld, waarvan Bach Rescue waarschijnlijk wel de bekenste.

De Bach Bloesem remedies behandelen de persoon in zijn geheel en niet alleen de symptomen van de ziekte. De filosofie erachter is (net als bij de homeopathie), dat elke kwaal ontstaat door een innerlijke onbalans, waarvoor de natuur genezing biedt in de vorm van geneeskrachtige planten, zon, bronwater en frisse lucht. De bachbloesems voorzien ondersteuning van het geheel middels de geneeskrachtige invloed van planten.

Een passende Bach remedie wordt gekozen aan de hand van psychische en emotionele symptomen. Bachbloesem kan ook helpen bij fysieke kwalen. Bach remedies zijn te beschouwen als een goede aanvulling naast een andere therapie. Ze worden door veel therapeuten gecombineerd met andere behandelingen, zoals fytotherapie, homeopathie, e.d.

Vergoeding ziektekosten en Verkrijgbaarheid

Bach Bloesems of Bach Bloesem therapie worden niet vergoed uit het basispakket van de ziektekostenverzekering. Afhankelijk van je verzekering en het aanvullende pakket, kan het zijn dat Bach Bloesem (therapie) wel (gedeeltelijk) wordt vergoed.

Bach Bloesems zijn overigens vrij verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

Meer weten over Bach Bloesem?!

Het boek “Bach Bloesems als energie-helpers in je dagelijks leven” van Veronika Reniers is een goed gedocumenteerd naslagwerk wanneer je meer wilt weten voer Bach Bloesem en/of wanneer je hier mee aan de slag wilt gaan. Naast het boek ontvang je ook kaarten die je kunt gebruiken om de juiste Bach remedie te bepalen.  Meer informatie over het boek vind je door hier te klikken!

Wat Is Jouw Ervaring Met Bach Bloesem?

Heb jij ervaring met Bach Bloesem? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.

Ontdek Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Bach Bloesem!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)