Reageer & Win!

Heb je een artikel gelezen waar je enthousiast over bent?! Laat dan een reactie achter en maak kans op een fantastische prijs!

Iedere maand ontvangt degene die de beste reactie heeft geplaatst een fantastische prijs. De prijs die verschilt van maand tot maand. Deze maand is de prijs:

Sap Je Fit!

Fantastisch e-book ter waarde van € 37,-

Meer informatie over dit e-book: Klik hier

Wat moet je doen?!

Wil je in aanmerking komen voor de Reageer & Win Prijs, schrijf dan een reactie van minimaal 50 woorden onder het artikel dat je hebt gelezen. Het maakt niet uit of het om een nieuw artikel gaat of om een oud artikel.

Wanneer je voor het eerst een reactie plaatst, wordt deze niet direct zichtbaar. Dat komt omdat we eerst je account goed moeten keuren. Helaas is dit nodig omdat we anders veel spam op onze site krijgen. Wanneer je na goedkeuring met hetzelfde e-mailadres opnieuw een reactie plaatst wordt deze meestal wel direct zichtbaar.

Vergroot je kansen!

Je kunt je kans op de prijs vergroten door niet 1 maar meerdere reacties te geven. Uiteraard niet op hetzelfde artikel , maar door te reageren op verschillende artikelen.

Wij plaatsen continu nieuwe artikelen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen op mensengezondheid.nl. Schrijf je dan hieronder even in op de mailinglijst. Wij houden je dan regelmatig op de hoogte. Ook vermelden we de beste reactie van de maand en de  prijs voor de nieuwe maand.

 

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)