Boeken over Smoothies

Er zijn verschillende Boeken over Smoothies geschreven. Hieronder vind je een overzicht van heel interessante Boeken over Smoothies.

Groene Smoothies

Groene smoothies helpen mensen in een paar minuten per dag alle nodige groente en fruit binnen te krijgen. Ze verbeteren onze gezondheid en huid en geven veel energie. Een echte aanrader voor degene die Vitale en Gezonde Smoothies wil maken!
Klik hier voor meer informatie over het e-book 50 Groene Smoothies!


Het Allerbeste Smoothieboek!

Smoothies zijn razend populair.
Dat is niet verwonderlijk, want ze zijn eenvoudig te maken, gezond en overheerlijk! Bovendien zijn deze verfrissende mixdrankjes niet alleen lekker in de zomer, maar het hele jaar door.Laat je inspireren door meer dan 100 heerlijke en veelzijdige recepten!
Klik hier voor meer informatie over het e-book Het Allerbeste Smoothieboek!


Receptenboek voor Sappen en Smoothies!

Recepten voor (groente & fruit) smoothies en sappen, ijsjes en no milkshakes. Allemaal suikervrij, zuivelvrij, vegan en raw – en superlekker!
Klik hier voor meer informatie over het e-book Receptenboek voor Sappen en Smoothies!


100 Waanzinnig Lekkere Smoothies en Sappen!

Smoothies, sappen en milkshakes helpen je om per dag alle nodige groente en fruit binnen te krijgen. In dit digitale boek vind je 100 recepten voor smoothies, sappen, ijsjes, pudding, milkshakes en dranken. 100% natuurlijk, 100% zuivelvrij, 100% glutenvrij en 100% lekker.
Klik hier voor meer informatie over het e-book 100 Waanzinnig Lekkere Smoothies en Sappen!


148 Smoothie Recepten!

Klik hier voor meer informatie over het e-book 148 Smoothie Recepten!


500 sappen & smoothies

Auteur: Carol Watson
288 pagina’s


Deze verzameling dranken van verschillende vruchten en smaken is een mix van nieuwe ideeën en beproefde klassieke smoothierecepten.
Er zijn vele tips opgenomen voor het op smaak brengen, binden en zoeten van uw favoriete sappen en smoothies.
In sappen & smoothies vindt u voedzame ontbijtdranken tot zomerse traktaties; kortom: het enige boek vol gezonde dranken waar u niet buiten kunt.

In de inleiding wordt basisinformatie gegeven voor het bereiden van sappen en smoothies: keukengerei, technieken, ingrediënten en suggesties voor het vervangen van basisingrediënten.
Tips en suggesties voor sappen en smoothies voor elke gelegenheid – ontbijt, kinderfeestjes, barbecues enzovoort.

Kleurenfoto’s illustreren een groot aantal favoriete gerechten – begin uw dag eens met een ontbijtsmoothie met abrikozen, of verwen uzelf ’s avonds met een welverdiende clementine-mangomojito.

Klik hier voor het boek!


Smoothies

Auteur: lessandra Redies
64 pagina’s


Zacht genot. Smoothies zijn de snel ingeburgerde nieuwkomers onder de drankjes.
Ze glijden ‘smooth’ – heel zacht dus – in het glas en door de keel.
De drankjes in dit boek zijn niet alleen lekker, maar ook heel gezond! Maak van fruit, melk, yoghurt of soms ook ijs een verrukkelijke mix. Kies voor puur fruit uit het glas met bijvoorbeeld een mango–muntsmoothie, of een ‘soft’ alcoholvrij drankje zoals de wittechocoladesmoothie, of een smoothie met een extraatje zoals de Apricorinha…
Kortom: heerlijke én gezonde, romige drankjes voor elk seizoen!


Klik hier voor het boek!


The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet