Vitamine B3!

Vitamine B3 staat ook wel bekend als niacine of nicotinezuur. Niacine speelt, net als de bovengenoemde vitamines, een rol bij de energieproductie uit koolhydraten. Maar, in tegenstelling tot thiamine en riboflavine, helpt niacine ook met het omzetten van vetten en proteïnen in energie.

Vitamine B3 draagt daarnaast bij aan een goede conditie van de huid.

Belangrijke leveranciers van vitamine B3 zijn vlees, zuivel, eieren, noten en volkorenproducten.

Een teveel aan niacine wordt over het algemeen uitgescheiden maar een veel te hoge dosis kan ervoor zorgen dat de huid wat rood kleurt; het veroorzaakt een blos.

Jouw ervaring met Vitamines?

Heb jij ervaring met Vitamines die je met ons wilt delen? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag of je interessante oplossingen gevonden hebt.

Ontdek het nummer 1 geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Vitamine B3!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet