Troebele Urine

Gezonde urine is helder en blank. Troebele urine is niet zo als het hoort, maar is troebele urine ernstig? Helaas vaak wel. Urine kan veel dingen over het lichaam zeggen. Met name over de gezondheid van het lichaam. De meeste mensen schenken hier onvoldoende aandacht aan. Maar een veranderde kleur, geur of status van de urine kan aangeven dat er ergens in het lichaam iets niet in de haak is. Let dus altijd goed op uw urine, zodat je snel ziet wanneer er iets niet in orde is en je mogelijk actie moet ondernemen. Troebele urine is ook een signaal om niet te negeren.Oorzaken troebele urine?

Troebele urine kan veroorzaakt worden door zoutkristallen van urinezuur of fosforzuur. Als dit het geval is, is er sprake van een onschuldige aandoening is. Maar wordt troebele urine veroorzaakt door witte bloedcellen en pus in de urine, dan is dit minder onschuldig. De hierdoor veroorzaakte troebele urine wordt pyurie genoemd. Naast de visuele troebele urine kunnen er nog andere symptomen optreden. Andere verschijnselen van pyurie kunnen zijn: jeuk, pijn bij het plassen, branderigheid en bloed in urine. Deze verschijnselen zie je vaak bij een infectie aan de urinewegen of een blaasontsteking. Het gaat dan gepaard met vaak urineren en pijn bij het plassen.

Wanneer je last hebt van troebele urine kun je de urine laten onderzoeken, zodat de oorzaak kan worden vastgesteld. Zeker wanneer je ook andere klachten hebt die gekoppeld zijn aan de troebele urine is het zaak om je huisarts te raadplegen.

Urine-onderzoek

In alle gevallen geldt dat wanneer u het niet vertrouwd, u het beste uw huisarts kunt raadplegen. Er zijn echter ook verschillende zelftesten op de markt. Met deze zogenoemde Thuistesters kunt u een hele boel onderzoeken snel en eenvoudig thuis uitvoeren.

Meer informatie over Troebele Urine!

Lees ook de artikelen:

Urine

Bloed in Urine

Donkere Urine

Stinkende Urine

Wat Is Jouw Ervaring Met Troebele Urine?

Heb jij ervaring met Troebele Urine? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.
Blijf Op De Hoogte van Mens & Gezondheid!

Meld je hieronder aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Wanneer je je nu aanmeldt voor de Mens & Gezondheid Infomails, ontvang je tevens nog een verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Troebele Urine!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet