Migraine Aura

Een bijzonder Migraine symptoom is de Migraine Aura. Een aantal mensen die last van Migraine hebben, zien vaak vlak voordat zij een Migraine aanval krijgen Aura’s. Een aura is het energieveld van bijvoorbeeld mensen, dieren en planten. Het zien van deze energievelden voorafgaande aan een Migraine aanval noemt men een Migraine Aura.

Mensen die de Migraine Aura zien, zien niet altijd de aura in mooie kleuren. Het zien van een Migraine Aura kan ook de vorm hebben van het zien van flitsen of blinde vlekken.

Mensen die de Migraine Aura zien hebben vaak ook specifieke migraine symptomen in de vorm van extreme verzwakking (ineens niets meer kunnen tot verlammingsverschijnselen aan toe; Tintelingen in de armen en/of benen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat degenen die last hebben van Migraine Aura, een verhoogd risico op hart- een vaatziekten hebben. Mocht je dus last hebben van de Migraine Aura, raadpleeg dan zeker een (natuurgeneeskundig)arts, die je kan adviseren hoe jij hier het beste mee om kunt gaan.

Meer informatie over Migraine Aura!

Het “Migraine Onder Controle” programma is met zijn kleine 100 pagina’s het meest uitgebreide boekwerk om regelmatig terugkerende migraine en hoofdpijn DEFINITIEF te genezen! Buiten een groot gedeelte aan informatie over migraine bevat het ook een zeer uitgebreid oefenprogramma met uitgebreide oefeningen om migraine snel en effectief onder controle te houden.

Andere interessante uitgaven over Migraine vind je de bibliotheek op deze site bij boeken over Migraine.

Wat Is Jouw Ervaring Met Migraine?

Heb jij ervaring met Migraine Aura? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag.

Ontdek Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Migraine Aura!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet