Acupunctuur helpt bij stoppen met roken

Wil je op een zo natuurlijk mogelijk manier stoppen met roken? Dan is acupunctuur misschien wel iets voor jou. Deze oosterse geneeswijze is een hulpmiddel om het stoppen te vergemakkelijken.

Naaldangst

Op het eerste gezicht lijkt het allemaal zo eng. Al die naaldjes, die worden geprikt op diverse lichaamsdelen. Uiteraard worden er ook acupunctuurnaaldjes gebruikt bij het proces “stoppen met roken”. Er zijn verschillende soorten naalden. Zo heb je korte en lange naalden en speciale prikkertjes voor het oor. De acupunctuurpunten, die gestimuleerd moeten worden bij stoppen met roken liggen vooral rondom het oor. Het kleine metalen plaatje met hele kleine prikpuntjes wordt op verschillende punten van het oor aangedrukt. Deze handeling wordt niet als pijnlijk beschouwd.

Ontwenningsverschijnselen

Stoppen met roken is vooral zo moeilijk, omdat de stopper niet om kan gaan met de ontwenningsverschijnselen. Nicotine gebrek kan leiden tot humeurigheid, slapeloosheid en eetaanvallen. Acupunctuur helpt juist om deze verschijnselen te overbruggen. Bepaalde acupunctuurpunten op je lichaam zijn bedoeld om juist tot relaxatie te komen. Door op de juiste punten druk uit te oefenen wordt de stopper rustiger. De oorprikkertjes kunnen thuis na de sessie ook gebruikt worden. Hierdoor blijft de rust, dat tijdens een sessie is gecreëerd doorwerken. Ook wordt de stopper uiteraard behandeld voor de onnodige eetlust. Door de behandeling verdwijnt de snoeptrek, dat veroorzaakt wordt door de ontwenning. Aankomen, door het stoppen met roken, wordt hierdoor opgelost.

Behandeling

Voor ieder is de behoefte aan het aantal behandelingen verschillend. Normaal gesproken, zijn drie sessies binnen vier weken genoeg om te stoppen met roken. De naaldjes, die geprikt worden tijdens de sessies, zorgen ervoor, dat het tabaksmaak vies wordt ervaart. Ook krijgt de stopper meer motivatie om te stoppen. De ontwenningsverschijnselen worden na elke sessie steeds minder. Ook krijgt de patiënt homeopathische middelen mee, om het stoppen extra te stimuleren.

Stoppen doe je zelf

Stoppen met roken moet je willen. Eigen wilskracht is wat het zwaarst meetelt. Acupunctuur en andere middelen, helpen je er bij. Roken is in alle opzichten slecht voor jou en voor je omgeving. Laat je gezondheid er niet onder lijden en stop met roken voordat er nare complicaties ontstaan.

Jouw ervaring met Stoppen Met Roken en Acupuntuur.

Heb jij ervaring met Acupunctuur helpt Stoppen Met Roken? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag of je interessante oplossingen gevonden hebt.

Ontdek het nummer 1 geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Stoppen Met Roken!

 

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet