Dit Is Wat Je Moet Weten Over Meeroken!

25% van de bevolking stelt de rest van de bevolking bloot aan ernstige ziekten, doordat zij hen verplicht laten meeroken! De gevolgen van meeroken zijn schrikbarend!

Passief roken, oftewel meeroken, is het inademen van andermans sigarettenrook. Wanneer een ander rookt wordt je verplicht om mee te roken omdat de roker de lucht vervuild met rook van zijn of haar sigaret. Maar 15% van de rook wordt daadwerkelijk geïnhaleerd door de roker zelf. De rest verspreidt zich in de ruimte, waarna andere mensen het inademen. Veel mensen ervaren meeroken als erg onplezierig en gevaarlijk voor hun gezondheid.

Rokers zouden hun sigarettenrook bij andere mensen vandaan moeten houden aangezien het de gezondheid van deze mensen ook negatief kan beïnvloeden. Meeroken kan de veroorzaker zijn van:

  • Irritatie aan ogen, neus en keel
  • hoofdpijn
  • duizeligheid
  • misselijkheid
  • Astma en allergieën kunnen erdoor verergeren.

Zwangere vrouwen en mensen met een long-, hart- en circulatie-aandoening hebben al zeker geen baat bij het meeroken.

Meeroken gevaarlijk voor kinderen!

Veel jonge kinderen worden thuis blootgesteld aan meeroken door het rookgedrag van ouders of kennissen. Ze hebben geen enkele keuze en hun gezondheid wordt hierdoor beschadigd. Ze worden vatbaarder voor borst-, oog-, oor- en keelinfecties en hebben een verhoogde kans op ernstige aandoeningen zoals bronchitis of longontsteking.

Hoe kleiner de ruimte, hoe groter de gevaren.

Meeroken in de buitenlucht is vervelend, maar je kunt er bij weglopen. Maar meeroken in huis is nog minder prettig. Je kunt niet ontkomen aan de rook van anderen.

Meeroken in een café is nog vervelender omdat er vaak vele rokers zijn. Wanneer je thuiskomt stink je naar de rook van anderen. De dosis rook die je binnenkrijgt is verschrikkelijk. Café bezoek is voor niet rokers dan ook af te raden in verband met de mogelijke gevaren voor de gezondheid. Uitzondering hierop zijn natuurlijk de horecagelegenheden waar het verboden is om te roken.

Meeroken in een auto zou strafbaar moeten zijn. In een heel kleine afgesloten ruimte wordt je blootgesteld aan de schadelijke stoffen uit rook. Ook wanneer er op dat moment niet gerookt wordt in de auto hangen er in een rokersauto nog steeds veel schadelijke stoffen.

Meeroken is dodelijker dan asbest!

Ieder jaar sterven er vele passieve rokers aan longaandoeningen die ze hebben opgelopen door het meeroken. Het risico op longkanker door meeroken is ongeveer 50 tot 100 keer zo groot als het risico op longkanker door asbest blootstelling. Recent onderzoek heeft een verband aangetoond tussen meeroken en een hartaanval.

Jouw ervaring met Meeroken.

Heb jij ervaring met Meeroken? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag of je interessante oplossingen gevonden hebt.

Ontdek het nummer 1 geheim van Mens & Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van gezonde en vitale producten en wat je er allemaal mee kunt, meld je dan hieronder even aan en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid. Na aanmelding ontvang je ook onze infomails en blijf je op de hoogte. Onder aan iedere infomail kun je je weer afmelden. Je e-mailadres wordt uiteraard niet aan derden verstrekt. Wanneer je je nu aanmeldt ontvang je tevens nog een bonus als verrassing. Ik zie je aan de andere kant!

Dit is een artikel over Meeroken!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet