Boeken over Zuivel
Er zijn verschillende Boeken over Zuivel geschreven. Hieronder vind je een overzicht van heel interessante Boeken over Zuivel.
Gezond koken bij lactose-intolerantie
Auteurs: Simone Maus en Britta-Marei Lanzenberger
128 pagina’s
Als bij u de diagnose lactose-intolerantie – onverdraagzaamheid voor melksuiker – is gesteld, dan is een verandering van voeding voor de rest van uw leven noodzakelijk. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan: melksuiker zit immers niet alleen in zuivelproducten, maar ook in veel kant-en-klare producten, kruidenmengsels en dranken. U wordt dus meteen beperkt in uw mogelijkheden en vanaf nu moet u de ingrediëntenlijsten op verpakkingen goed bestuderen…
Deze gids met recepten, winkeltips en een levensmiddelenoverzicht maakt een lactosevrij leven eenvoudiger.
– 99 nieuwe recepten die geen melksuiker bevatten en in de smaak zullen vallen bij uw gezin én uw gasten.
– Antwoorden op de echt relevante vragen over lactosevrije voeding.
– Praktische tips voor het boodschappen doen en buitenshuis eten – onderweg, bij vrienden of in een restaurant.
– Extra: een overzicht van levensmiddelen die lactose bevatten, kunnen bevatten of gegarandeerd lactosevrij zijn.
Klik hier voor het boek!
Gezond eten zonder zuivel
Auteurs: Mini C en Tanya Carr
144 pagina’s
Gezond eten zonder zuivel is bedoeld voor mensen die overgevoelig zijn voor melk en lactose.
Die elementen uit je voeding weglaten, is niet zo eenvoudig.
Gezond eten zonder zuivel is het eerste kookboek dat 100 recepten bevat voor mensen die melk en lactose aan zich voorbij moeten laten gaan.
Mini C, topchef van restaurant Busabong in het Londense Chelsea en bekend van de BBC Good Food Show heeft samen met diëtiste Tanya Carr naast oosterse recepten, heerlijke, verantwoorde variaties gemaakt op quiche, lasagne en ijs.
Heerlijk, maakbaar én verantwoord.
Klik hier voor het boek!
Zuivelvrij
Lactose Vrije Voeding is niet zo moeilijk, als je maar weet wat je moet doen. Het e-book “Zuivelvrij” biedt je de ideale handleiding. Daarnaast geeft het een schat aan waardevolle informatie over alle andere nadelen van zuivel, maar vooral ook de voordelen van het achterwege laten van zuivel en zuivelproducten.
In dit boek ‘Zuivelvrij’ ontdek je alles over lactosevrij eten én smaakvolle zuivelvervangers.
Voor wie is Zuivelvrij?
Dit boek is speciaal gericht op gezonde mensen, die meer willen weten over de keuze van een zuivelvrij leven, zonder een allergie hiervoor te hebben.
Klik hier voor meer informatie over het e-book Zuivelvrij!
Laatste berichten van Bert (toon alles)
- Radon - 14 januari 2013
- 7 dagen - 8 januari 2013
- Chinese Dokter - 4 januari 2013
You must be logged in to post a comment.
No comments yet
Leave A Reply (No comments so far)