Boeken over Homeopathie

Er zijn verschillende boeken over homeopathie geschreven. Hieronder vind je een overzicht van heel interessante boeken over homeopathie.

Homeopathie
principes & toepassingen in de praktijk

Homeopathische remedies en behandelingen voor veelvoorkomende aandoeningen Steeds meer mensen vertrouwen op de genezende krachten van de natuur en kiezen voor een homeopathisch middel bij allerlei gezondheidsklachten: van astma en depressie tot multiple sclerose en reuma.

Dit boek beschrijft meer dan 320 homeopathische remedies waarvan de heilzame werking in de praktijk is bewezen. Het geeft uitleg over de plantaardige, dierlijke of minerale bronnen waarvan de middelen zijn afgeleid, hoe hun werking is en welke dosering bij welke klachten het beste kan worden gebruikt.

Het boek biedt goede, natuurlijke alternatieven voor wie liever geen reguliere medicijnen gebruikt, maar geeft ook duidelijk aan wanneer het verstandig is een arts te raadplegen.336 pagina’s, hard cover. Klik hier voor het boek!


 

Waarom ik vertrouwen heb in homeopathie

150.000 homeopathische artsen en 450 miljoen gebruikers over de hele wereld doen er dagelijks een beroep op: medisch en sociaal gezien is homeopathie internationaal een vaste waarde geworden.

Wat is dan haar toekomst? Haar lot? Christian Boiron, CEO van het grootste homeopathische laboratorium ter wereld, dat in meer dan 50 landen vertegenwoordigd is, wil homeopathie in alle aspecten van de geneeskunde integreren: in de wetenschap, in de ziekenhuizen en in de universiteiten. Dat biedt de patiënt de hoogste perspectieven om van zijn ziekte te genezen. De weg naar die doelstelling beschrijft hij zonder toegevingen, triomfalisme of fanatisme:

‘Ik heb voldoende vertrouwen in het huidige belang en potentieel van de homeopathie om er de zwakheden en limieten van te durven vernielden. De homeopathie moet, net zoals de allopathie, voortdurend geëvalueerd en ter discussie gesteld worden. Ze moet verder evolueren om vooruitgang te blijven hoeken in de behandeling van zieken en ziekten.’151 pagina’s. Klik hier voor het boek!


The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)