Boeken over Acne en Puistjes

Er zijn verschillende Boeken over Acne en Puistjes geschreven. Hieronder vind je een overzicht van heel interessante Boeken over Acne en Puistjes.

Stop acne nu!

Auteur: Marjo Horn
98 pagina’s


Het nieuwste boek Stop Acne Nu!, natuurlijke oplossingen voor een gave huid van huidverjongings- en littekenspecialist Marjo Horn.
Na het succes van haar boek ‘Verjong je huid in 21 dagen – natuurlijke schoonheid zonder kunstgrepen’ besteedt de schrijfster in dit baanbrekende boek uitgebreid aandacht aan de problematiek van acne en acne-littekens bij jongeren en volwassenen.

Door de bondige eenvoud kunnen ook jongeren zich volledig in dit boek vinden. Vaktermen en ingewikkeld taalgebruik worden vermeden.
Marjo Horn komt, door haar jarenlange ervaring met het behandelen van acne en acne-littekens in haar huidpraktijk in Amsterdam, met eenvoudige en natuurlijke oplossingen.
Tevens gaat de schrijfster, dieper in op de psychische aspecten als gevolg van deze huidproblemen.

Voor een aantal van deze psychische klachten, bijvoorbeeld de spiegel-, krabbel- en/of knijp-obsessie, zullen acne- en acne-litteken-patiënten adviezen vinden en antwoorden krijgen op vaakgestelde vragen.

Klik hier voor het boek!


The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet