7 dagen

7 dagen!

Is het je gelukt om je goede voornemens tot nu toe vol te houden? Je zit namelijk vandaag op het 7 dagen breakpoint. Wanneer je het tot hier hebt gered is de kans groot dat het je gaat lukken je goede voornemen vol te houden.

Waarschijnlijk ben je niet op 1 januari, maar op 2 januari gestart met het uitvoeren van je goede voornemen. 1 januari is nog zo’n feestdag, waarop je je zelf nog net even iets gunt. De echte start van je goede voornemens is dus een dag later begonnen. Dan zit je vandaag dus op dag zeven en dat is een belangrijke dag.

De eerste week is vaak het zwaarst. De eerste dagen lukt nog wel, maar vanaf dag 3 wordt het moeilijk. Is het je gelukt om je goede voornemens vol te houden tot nu toe, heb je een breekpunt bereikt. Als dit je is gelukt, gaat de rest ook lukken.

Goed bezig dus!

Is het helaas niet gelukt en heb je een beetje gesmokkeld, dan beginnen de dagen opnieuw te tellen vanaf de dag dat je je weer strak aan je goede voornemen houdt. 7 dagen later bereik je dan het breekpunt.

En soms zijn er mensen die wel veel vaker opnieuw moeten beginnen. Weet dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Daar is geen 1 januari voor nodig, maar een beslissing!

Succes met de volgende stappen. De aanhouder wint!

Jouw ervaring met 7 dagen.

Heb jij ervaring met 7 dagen? Laat het hieronder even weten, wij lezen het graag of je interessante oplossingen gevonden hebt.

“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ”
Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Ontdek Ook Het Nummer 1 Geheim van Mens & Gezondheid!

Vul hieronder je voornaam en e-mail in en ontdek direct wat het nummer 1 geheim is van Mens & Gezondheid! Tevens ontdek je nog 7 Gouden Tips waarmee je direct je Vitaliteit kunt verbeteren!

Dit is een artikel over 7 dagen!

The following two tabs change content below.
“In 1995 startte mijn zoektocht naar Maximale Vitaliteit. Het is mijn missie om de vele bijzondere wetenswaardigheden die ik ontdekte met zo veel mogelijk mensen te delen via onder andere deze site, zodat ook jij je voordeel er mee kunt doen! ” Bert Tijhoff, Royaal Vitaal Coach

Laatste berichten van Bert (toon alles)

Tags: , ,

Leave A Reply (No comments so far)

The comments are closed.

No comments yet

Dieetenvoeding adsens